My country is the World. My religion is to be Human.

Dan kada sam naučila da vozim traktor u pirinčanom polju

Nakon Phuketa, sledeća zanimljiva destinacija mi je bila u centru Tajlanda u selu blizu grada Khon Kaen. Tu sam boravila u kući na selu sa još petnaestak putnika. Svi smo živeli zajedno, uživali uz razmenu iskustava i znanja.

KK

Pored družbe, pomagali smo lokalcima u selu. Jedna od zanimljivih aktivnosti mi je bila vožnja traktora u pirinčanom polju. Odlučili smo da pomognemo komšiji iz sela da pokupi pirinač sa polja. Iskoristila sam priliku i zamolila ih da me nauče da vozim traktor. Iako nismo pričali isti jezik, odlično smo se razumeli (što možete videti na videu). 🙂

U polju nismo imali kiosk da kupimo nešto slatko pa smo jeli šećernu trsku. Pogledajte na videu kako to izgleda. Ukus je kao ušećerena voda. Osvežavajuće je i slatko, šta nam je više trebalo.

sugarcane

Pogledajte video u kome vozim traktor sa roze naočarima za sunce i pink kupaćem kostimu (jer mi je jedan jedini brus koji sam imala bio na pranju). Za kraj sam ostavila behind the scene deo gde možete videti kako komuniciram sa traktor trenerom . Skontala sam da ninoj znači gas a ćup znači stop:

You may also Like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milica Radovic-Mandic

Kategorije

×