My country is the World. My religion is to be Human.

Volim da putujem, kuvam, čitam knjige, menjam sebe i okruženje.  Zanimacija mi je da upoznajem druge kulture i zanimljive ljude sa drugačijim pogledom na svet. Od svih njih uzimam gradivne elemete za svoje biće, a za uzvrat dajem nešto svoje. Kako sam starija, sve više uživam u samoći jer vidim kompleksan svet unutar sebe koji me očarava i koji mi je svakodnevna razonoda. 

Kada bih mogla da popijem kafu sa nekim ko više nije sa nama, to bi bio gospodin Carl Jung. Verujm u jedinstvo ovog sveta a sebe doživljavam ratnikom svetlosti. Trudim se da prevaziđem dualnost ovog sveta.

Govorim: italijanski, portugalski, španski, engleski i srpski. Služim se ruskim i turskim.

Suosnivač sam @ITkonekt (www.itkonekt.com)

___
Drugi o meni:

Prijatelj bloga: BeogradNocu.com

8 Comments

 1. Predja

  23rd jun 2016 - 13:24

  Draga Milice, mnogo mi se dopala tvoja prica o humanitarnom radu i putovanju sirom sveta.
  Zanima me kako bih ja mogao nesto slicno da uradim kao ti?
  Kako si ti startovala?
  Pozdrav Pedja.

  • Milica Radović

   30th jun 2016 - 13:59

   Zdravo Peđa, uskoro ću objaviti jedan duži blog post sa objašnjenem kako volontiram, šta su prepreke i napisaću par saveta.

 2. Ana

  24th jun 2016 - 06:18

  Draga Milice, dok citam tvoje postove, u meni raste osecaj uzbudjenja, znatizelje a pre svega divljenja, jer si imala hrabrosti da uradis nesto o cemu sam oduvek sanjala. Imala sam priliku da dosta putujem i par meseci zivim van Srbije, ali se nikada nisam usudila da uradim nesto ovako smelo, za sta mislim da je potrebno mnogo hrabrosti i odlucnosti, pre svega da napravis prvi korak. Imam 28 godina, svesna sam da moram da razmisljam o buducnosti, zasnivanju porodice, trazenju sigurnog posla, ali ne mogu da se oduprem osecaju koji me vuce da uradim isto sto i ti. Zato bih te zamolila za savet, kako uciniti prvi korak, ostaviti sve i prepustiti se? Koliko ti imas godina i kada si sve to pocela? Sta je prvo sto si uradila? Da li si vec imala posao u Srbiji? Da li si krenula sama? Toliko pitanja i dilema, vreme prolazi, a ja sam i dalje tu gde jesam, … nedostatak hrabrosti, a visak neodlucnosti… Hvala ti puno unapred na odgovoru i savetu.
  Ana

  • Milica Radović

   30th jun 2016 - 14:00

   Zdravo Ana, uskoro ću objaviti jedan duži blog post sa objašnjenem kako volontiram, šta su prepreke i napisaću par saveta. 🙂
   Pozdrav iz Kenije!

 3. Posvećenost i istrajnost – Kratka priča o tri blogerke: Marija Zivlak, Jovana Miljanović, Milica Radović | Dragan Varagić Blog

  6th jul 2016 - 22:59

  […] Milicu poznajem godinama i mogu potvrditi da poslove radi sa posvećenošću i strašću – i da joj to donosi lepe rezultate, naročito od kada je postala preduzetnica… […]

 4. Vjera

  4th sep 2016 - 12:21

  Draga Milice,
  Danas sam u Politici procitala tekst o Vasem angazovanju, hrabrosti, istrajnosti i pomoci toj divnoj deci.
  Ulepsali ste nam dan, odavno me tako nesto nije dirnulo i vratilo veru u dobre ljude.
  Uhvatila sam njihov pogled upucen Vama, za nih ste bozanski spasilac,

  Sve najlepse i srecu u zivotu,
  Srdacan pozdrav,

  Vjera, penzioner:-)

  P.s. Mala paznja, mala pomoc oplemenjuje svako bice.

  • Milica Radović

   16th sep 2016 - 14:08

   Zdravo Vera, hvala ovim rečima! Mene ovakve reči inspirišu i pune pozitivnom energijom. Još jednom, hvala! 🙂

 5. Srdjan

  21st avg 2017 - 15:27

  Cao Milice
  Slucajno sam na tv video emisiju sa tvojim putovanjima i humanitarnim angazovanjem. Mislim da je to bas lepo. Sve pohvale i puno pozdrava.
  Srdjan
  Nova Pazova

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×